Летни занимания за деца: курс по керамика!

Глината може да разказва истории, а в детските ръце тези истории се превръщат в приказки, пленяващи с многоцветието и невероятните си форми.

Всяко дете е творец – дайте му възможност да го прояви в най-подходящата за него форма!

Доведете малчуганите си на занятията по керамика на К-арт ателие, които се провеждат в уютното пространство на Студио за творчество arteLIKa и ще останете изумени от своеобразното майсторство на малките творци. А за малчуганите потапянето в света на керамиката ще донесе не само удоволствие от мачкането на глината, а и развитие на сръчност, пространствено мислене и градивно търпение (керамиката е процес, изискващ малко по-дълго време за завършване).

С децата ще работи Кристина Бакларова, която се занимава професионално с керамика и има дългогодишен опит в работата с деца, както и диплома на арт-терапевт.

Групите са две: една за деца от 4 до 8-годишна възраст, и друга за деца от 8 до 10 години.

Занятията се провеждат всeки четвъртък и вторник от 11:00 до 12:00ч. в студио за творчество Артелика. Адресът е Цариградско шосе 39, вход Б, 2ри етаж; сградата се намира точно на ъгъла на Цариградско шосе и Светослав Тертер, като можете да стигнете и по ул. Иван Асен ІІ.

Цена за едно посещение 15лв, а за 1 месец (4 пъти) – 50 лв.

Първото занятие е на 09. юли. Записването е задължително и се случва в понеделника/ срядата преди курса на тел. 0888 677 609 или мейл lik@tea.bg

Facebook събитие

Вашият коментар

Filed under Uncategorized

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s