Думи за нас

най-новите са най-отгоре

.ТОЧИЦА

Капитал Light

Дневниците на Бени

SOFIA LIVE

Бели байтове за черни дни

Библиотеката

 

5 responses to “Думи за нас

 1. Страхотно е новото място, което сте направили. Ще ви посетя някой ден. Сетих се за едно време, когато работехме заедно се Елена и Неда и малко ми домъчня. Поздрави Елена и успех ви желая.
  Тони (онази току що завършила студентка, която ви беше страньор).

 2. Христина русева

  Интересува ме книгата на Едмънд Борн със заглавие:Да се справим със тревожността и фобиите кога ще бъде преиздадена или дали я имате като останали бройки да си я поръчам?

 3. Албена Стефанова- Петрова

  Здравейте, бих искала да се включа като рецензент на книга от вашето издателство. Не разполагам със свой блог обаче.Самата аз пиша книги, а също съм била и рецензент на литературни сборници, автор на монографии, есета, духовни беседи, художествена проза, стихове, художествени изследвания в областта на фолклора. Имам огромно желание да пиша и да се почувствам полезна за вас и издаваните от вас автори и книги. Бих ли могла да се свържа с вас по емейл или по друг начин?
  Разполагам с електронен адрес. Ще се радвам ако ми отговорите. Вече избрах и книга, която бих искала да прочета и да направя опит да рецензирам.

 4. Петър Михайлов

  Защо не преиздадете езиковите студии на Ноам Чомски от 2012? Тиражът отдавна е изчерпан. Има обаче търсене. Дигиталният вариант, качен в една от платформите, е неудобен.

 5. Вержиния Петкова

  Здравейте! Интересувам се дали няма да преиздавате книгата Петте травми на Лиз Бурбо, както и останалите от поредицата. Интересът към нейните книги е голям. Представляват ценност за цялото ни общество. С уважение, Вержиния Петкова

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s