ПАРТИ МЕЛАНХОЛИЯ

Затваряме.

Няма сега дa ти се обясняваме, че така е то в България и че всичко анти-чалга рано или късно си отива. За да отбележим подобаващо затварянето на нашата чайна+читалня и преустановяването на дейността на курсове за творчество Артелика, вместо горчиви думи ще направим… ами парти. За довиждане. Защото научихме много неща и искаме да ти се отблагодарим за това, пък и защото напоследък други наши любими места затвориха и винаги сме си говорили, че е добре преди това да се обявят дни за последно наслаждаване.

Това е последният ти шанс да дойдеш, за да пиеш чай и разгледаш албумите в читалнята ни. Или пък да си купиш книга на ЛИК с 20% отстъпка. Може и до стената с литературната вълна да се снимаш, преди да сме я запечатали с един-два плътни слоя боя. Книгите от Bookcrossing лавицата ни също имат нужда от внимание и нови читатели.

И така. Чакаме те, както винаги и този път – за последно. Не си мисли обаче, че сме се отказали от мечтата си за такова място – има голяма вероятност да се върнем с двойни сили и то на още по-хубаво място. Междувременно издателството ще продължи да си работи, както обичайно, а на зимния Панаир на книгата няма да пропуснем да те изненадаме отново с интересни проекти, украси и нови книги.

Датите, на които можете да ни посетите за последно, са от 22 до 30, без събота и неделя, между 11 и 19 ч.

4 коментара

Filed under Uncategorized

4 responses to “ПАРТИ МЕЛАНХОЛИЯ

  1. Pingback: Closing the teahouse… « Meanwhile on the 7th floor

  2. българин

    Благодаря за поканата! Въпреки, че звучи тъжно. Това, че всичко анти-чалга, рано или късно затваря… Напомни ми за църквата Света София в Цариград, с боядисаните стени, тавани; със заличените икони. Напомня за това, как една култура е унищожила предходната…

  3. И на мен ми е тъжно… защо само тая пошла чалга е безсмъртна…

  4. еее…. стига! Писна ми вече с тая чалгия навсякъде..

Вашият коментар