Щампи върху текстил

Крайно време е да спрем с използването на полиетиленови торбички, не смяташ ли? Чантите от американ са перфектен заместител! Ако се вписва в стила ти е чудесна за ежедневието, побира всичко необходимо – книга, тефтер, портфейл. Ако предпочиташ друг тип чанта, просто сгъни текстилната, сложи я вътре в нея и я използвай допълнително за всички покупки, което ти помага да живееш по-зелено без досадните найлонови пликчета.
Ето нашето предложение: ние от Артелика шием предварително чанти от американ, ти идваш и правиш щампи върху тях по твой избор. Осигуряваме ти още текстилни бои и всичко необходимо! Ще те въведем във всички тънкости, а създадената чанта накрая остава за теб. Датата е 21.април, събота, от 14:30 до 15:30. Последният ден, в който можеш да се запишеш, е петък; това става на мейл lik@tea.bg или телефон 0888 677 609. Записването е задължително, а местата са ограничени, тъй че побързай! Цената на курса е 20 лв. Препоръчваме ти да помислиш предварително за дизайна, който искаш да създадеш (е, и ние ще помагаме с идеи, ако нищо не ти хрумва).
Ето няколко примера какво можеш да направиш. Специално искаме да отбележим, че това са само примери; възможностите ти са на практика неограничени!

Advertisements

Вашият коментар

Filed under Uncategorized

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s