Натурална козметика

Тялото ни е изтощено от зимата: косите са без блясък, кожата е суха. Време е да се подготвим за лятото!
Все повече и повече хора се обръщат към натуралната козметика, в която няма никакви вредни химикали и невъзможни за произнасяне съставки. В повечето случай това, което е добро за тялото ни, е добро и за кожата ни – полезните съставки, които можем да открием в кухнята си (мед, яйца, кисело мляко, зехтин) са основна съставка за домашната козметика. Щом ги съчетаем с чисти етерични масла за аромат, стават направо неустоими.

В курсът от час и половина ще разберете много рецепти за това как да се грижите за себе си – от главата до петите – но освен това ще си тръгнете с току-що приготвени от вас самите тоник за лице и три вида ексфолиант: за тяло, за устни и за ръце. Занятието е един час, цената е 15 лв., материалите (включително бурканчетата) са от нас, четирите произведени продукта и множеството рецепти остават за вас! Ще научите тънкостите на домашно правената козметика – кога можем да я съхраняваме в хладилник, кога трябва да я използваме веднага, кои продукти са подходящи за Вашия тип кожа и коса.

Датата е 11.април, сряда, от 19:00 до 20:00 ч. (ако има повече участници е възможно да приключим малко по-късно), необходимо е предварително записване, което става на мейл lik@tea.bg или телефон 0888 677 609. Цената на занятието е 15 лв. Имате време до следващия вторник, 10 април, за да се запишете. Местата са ограничени, тъй че побързайте! Адресът е София, бул.Цариградско шосе 39, вх Б (той е откъм Светослав Тертер; сградата се намира точно на ъгъла, можете да стигнете и от ул. Иван Асен ІІ), ет. 2.

Реклами

1 коментар

Filed under Uncategorized

One response to “Натурална козметика

  1. Pingback: След курса по натурална козметика | Издателство "ЛИК"

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s