Ако имате добра идея…

Ние, също като вас, си падаме по истински добрите идеи, реализирани по най-добрия начин и в правилната обстановка. Ако имате идея за литературен клуб, за презентация, за четене на поезия или проза или за каквото и да е, свързано с книгите, и имате желание да го организирате – сами или съвместно с нас – ние можем от своя страна да предложим нашето място, което се намира на минути от Орлов мост. Отворени сме за предложения и сме готови да договорим най-подходящите условия, като се съобразим с особеностите на събитието. Вариантите са три, в зависимост от събитието и нивото ни на ангажираност: наем; събиране на малък вход от гостите на събитието, от който след това взимаме процент; и нито едно от двете, но за гостите не са осигурени топли напитки, а те сами ги заплащат в Чайната (повече информация). Не се пуши и не се сервира алкохол, освен ако не става дума за коктейл.
Понеже вече имахме няколко запитвания, от сега изясняваме, че за жалост мястото не е подходящо за музикални събития по причината, че се намираме в жилищна сграда и трябва да спазваме определени изисквания за шума.

Това е част от основната зала. При това разположение има 4 маси с общо 11 места за сядане, но при разместване тук могат да се поберат удобно настанени до 20 човека. Подходящо е за малки събития или срещи. Обстановката е артистична, благодарение на рисунките по стените и интериорните решения. Целият апартамент, ако бъдат използвани всички стаи, е подходящ за до 30 човека.

Ако искате да направите обучение или курс, имаме отделна зала, в която удобно се настаняват 6 човека.

В случай, че искате да организирате коктейл, разполагаме с чаши за бяло и червено вино, вода и чай, с поставки за сирена.

Ако искате повече информация, можете да ни пишете мейл на lik във tea.bg или да ни се обадите на 0888677609.

Advertisements

Вашият коментар

Filed under Uncategorized

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s