Ателие Керамика за начинаещи

Студио за творчество „Артелика” и К-арт ателие организират отново курс по керамика за начинаещи. Древното изкуство на керамиката събужда творческия ни дух и хармонизира природните елементи в нас. Ние се докосваме до земята-глина, до водата-помощник, до силата на невидимия въздух, който ще запази формата и до яркостта на огъня, който ще обгърне сътвореното от нас, за да му придаде сила и здравина… А накрая нашите творения ще се превърнат в неочаквано красиви чаши, изящни кутийки за бижута, съдове за ароматни сладки или плодове. Стъпка по стъпка ще научим основните похвати в изработването на керамични предмети, ще открием тайните на глазурата и нейните капризи, ще използваме въображението си, за да украсим сътвореното от нас, като усвоим основните начини за декорация – издраскване, ангобиране, сграфито, ажур.
За час и половина, в рамките на четири занятия, ще научите много нови неща, ще релаксирате, ще се потопите в магията на творческото изживяване и ще се почувствате заредени и изпълнени с нови идеи! А приятната атмосфера и общуването ще накарат душата ви да се усмихне!
Материалите, инструментите и финалното изпичане в специална пещ са осигурени от нас.

Цената на курса е 80 лв., заплащането става при първо занятие.

Тъй като държим всеки от курсистите ни да получи максимално внимание и комфортно изживяване, местата са ограничени до пет. Необходимо е предварително записване, краен срок – 10-ти януари 2012 г. – на имейл адрес – lik@tea.bg или на телефон 0888 677 609.
При интерес имаме готовност да продължим във второ ниво с надграждане на базовите познания.

Advertisements

Вашият коментар

Filed under Uncategorized

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s